Al méér dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging vanaf 49,-
Persoonlijk advies
0
0
Al méér dan 50 jaar ervaring
Gratis bezorging vanaf 49,-
Persoonlijk advies

Verzenden & retourneren

Bezorgen.

Alle bestellingen van LampandLiving worden verzonden via de bekende pakketdienst DPD. De pakketten die door DPD aan het einde van iedere werkdag worden afgehaald, worden 's nachts gesorteerd en de volgende dag bezorgd. Een voorradig product dat door u vandaag wordt bestelt, hebt u morgen al in huis. Met behulp van een Track&Trace-link, die u van DPD krijgt nadat de order is opgehaald, kunt u de zending volgen. Dit geldt echter niet voor bestellingen die per envelop worden verzonden.  Bij de afronding van uw bestelling kunt u er overigens ook voor kiezen om het product bij LampandLiving (Dorpsstraat 2a, 4043 KK, Opheusden) af te halen. 

Verzendkosten.

Bestellingen boven de € 49,- worden gratis bezorgd in Nederland. Voor standaardpakketten onder de € 49,- brengen we € 5,95 aan verzendkosten in rekening. Wilt u de bestelling in het buitenland laten bezorgen? Bekijk onderstaand de bezorgkosten per land. Voor verzending naar andere landen kunt u een keuze maken in de winkelmand.

Nederland 

€ 49,00

€ 5,95

België

€ 49,00

€ 5,95

Duitsland 

€ 49,00

€ 5,95

Frankrijk

€ 99,00

€ 6,95

 

Terugsturen

Is het bestelde product niet naar wens, dan kunt u het retourneren door een e-mail naar [email protected] te sturen. Dit is mogelijk binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling. Hebt u de aanvraag ingediend, dan ontvangt u van ons verdere informatie over het retourproces. U dient uw bestelde product(en) binnen veertien dagen nadat u heeft aangegeven deze retour wenst te sturen ook daadwerkelijk retour gestuurd te hebben. Mocht dit niet binnen deze periode gebeurd zijn, dan vervalt aanvraag voor herroeping. Niet alle producten zijn terug te sturen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Heeft u uw bestelling inmiddels teruggestuurd? Wij storten het bedrag ter waarde van uw bestelling zo snel mogelijk terug op uw rekening, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, die plaatsvindt zodra u de retourzending bij ons aanmeldt. U ontvangt van ons het bedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. U dient zelf de kosten voor het retourneren van uw aankoop te betalen, dit kunnen wij niet retourneren.

Voorwaarden

Producten moeten in de zo oorspronkelijk mogelijk originele verpakking geretourneerd worden. Maak hierbij gebruik van een beschermende verzendverpakking. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. In dat geval kunnen we niet het volledige bedrag retourneren.

Voor de snelste afhandeling raden wij u aan om, behalve het product, ook het retourformulier – zoals ontvangen van onze klantenservice – en een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij de retournering te voegen.

De portokosten voor de retourzending komen voor uw rekening, wij betalen u standaard alle overige reeds betaalde bedragen terug. Kiest u een vervangend product dat beter bij uw wensen aansluit, dan worden deze kosten verrekend met het reeds betaalde bedrag. Kiest u ervoor het aankoopbedrag terug te vragen, dan ontvangt u het binnen veertien dagen na aanmelding van uw retourzending op uw rekening.

Ruilen

Voor het ruilen van een product of bestelling kunt u bovenstaande procedure volgen. Uiteraard vernemen we graag met welk product u uw zending wilt ruilen. Hebt u vragen hierover, dan zijn we u vanzelfsprekend graag van dienst per telefoon of e-mail. Uw order kan teruggestuurd worden naar:

LampandLiving Magazijn                                            

Tolsestraat 6 - 4043KB - Opheusden - Nederland                                             

Bij het retoursturen van uw order kunt u contact met ons opnemen of gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Deze kunt u hier vinden.

Jouw account

Vaker bestellen? Maak eenvoudig een account aan of login.

Hoe kunnen wij je helpen?

Telefoon:

0488-745014

E-mail

E-mailadres

[email protected]
9,3Review LogoWij scoren een 9,3 op Webwinkelkeur

Lamp and Living

Dorpstraat 2a
4043 KK Opheusden
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL860199629B01
KVK: 75232766

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »